Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Δημοσίευμα της έγκυρης αυστριακής εφημερίδας Der Standard

Το 2013 μπορεί να αναδειχθεί η «Χρονιά του ελληνικού τουρισμού» επισημαίνει η έγκυρη αυστριακή εφημερίδα Der Standard σε δημοσίευμά της, παραθέτοντας δηλώσεις του διευθυντή του μεγαλύτερου αυστριακού τουριστικού οργανισμού «Φερκέρσμπιουρο» Βάλτερ Κραλ και επικαλούμενη εκθέτες της 38ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Βιέννης.


Στη μεγάλη διεθνή έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και υποδέχτηκε μέσα σε τέσσερις ημέρες περισσότερους από 150.000 επισκέπτες, η Ελλάδα έδωσε ένα δυναμικό «παρών» με το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των συνεκθετών του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης στη Βιέννη καταγράφηκε ένα, σαφώς, αυξημένο ενδιαφέρον για τουριστικούς προορισμούς στην Πελοπόννησο και τα κοντινά νησιά.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο Βάλτερ Κραλ, φέτος έχουν μεγάλη ζήτηση όλοι οι κλασσικοί θερινοί τουριστικοί προορισμοί, ειδικά στην Ελλάδα. Και τονίζει, ότι έπειτα από χρόνια συνεχών απωλειών σε φήμη, αξιοπιστία και συνάλλαγμα, η Ελλάδα, που έχει πληγεί από την κρίση, μπορεί και πάλι «να βγει μπροστά».

Στο δημοσίευμα σημειώνεται, πως οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις προσφορές των 750 εκθετών από 75 χώρες και πολλοί μάλιστα να κάνουν εκεί τις κρατήσεις για τις διακοπές τους, κάτι που, όπως επισημαίνει ο διευθυντής του «Φερκέρσμπιουρο» αποτελεί βιεννέζικο φαινόμενο και δεν συναντάται πουθενά αλλού.
xenianews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !