Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πρωταγωνιστές: Οι κρατούμενοι της κρίσης (βίντεο)

Δείτε όλη την εκπομπή


Ένας πολιτικός, ένας επιχειρηματίας, ένας τραπεζίτης, ένας «πρόεδρος», ο Λάκης και κυρία Ελένη, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τι συμβαίνει στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού;

Υπάρχουν όντως κρατούμενοι που συνεχίζουν να ζουν ως VIP;

Γιατί ακριβώς κατηγορούνται;

Γιατί αποφάσισαν την προφυλάκισή τους οι δικαστές;

Οι προφυλακίσεις «επωνύμων προσώπων» κάνουν την κοινωνία καλύτερη;

Αυτά είναι ορισμένα από...


τα ερωτήματα που απασχολήσαν τους «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Οι ιστορίες των Άκη Τσοχατζόπουλου, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Μάκη Ψωμιάδη, Λάκη Γαβαλά, Βασίλη Μηλιώνη (σκάνδαλο Energa και Hellas Power) και των υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας που συνελήφθησαν για διαφθορά, «πρωταγωνίστησαν» στην εκπομπή, μέσα από τα στοιχεία των δικογραφιών τους και τις μαρτυρίες προσώπων.

Στην εκπομπή μίλησαν:

Ο Λάκης Γαβαλάς, προφυλακισμένος στην ΣΤ΄ πτέρυγα, για τους διάσημους συγκρατούμενούς του, τα ναρκωτικά στις φυλακές αλλά και για τον κήπο του.

Η Μαρία Γαυγιωτάκη, προϊσταμένη Δ/νσης Επιθεώρησης του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ που ανακάλυψε ότι συνάδελφοί της λυμαίνονταν το ΙΚΑ Καλλιθέας. 

Η κυρία Γαυγιωτάκη αποκαλύπτει ότι η ζημιά στο ΙΚΑ Καλλιθέας ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος που παρακολούθησε από την πλευρά του αστυνομικού ρεπόρτερ τις συλλήψεις των Τσοχατζόπουλου, Λαυρεντιάδη και των υπαλλήλων του ΙΚΑ.

Ο Λέανδρος Ρακιντζής, επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ο οποίος εκτιμά ότι η διαφθορά στο δημόσιο συνεχίζεται καθότι για κάποιους η κρίση είναι η τελευταία ευκαιρία.

Ο Βασίλης Σαμπράκος, αθλητικογράφος, παλαιός γνώριμος του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος μιλά για την αδιαφορία των αρχών (αστυνομικών και δικαστικών) στη δράση Ψωμιάδη.

Ο Φρίξος Δρακοντίδης, δημοσιογράφος ο οποίος κατέγραψε τα ξεφαντώματα του Βασίλη Μηλιώνη τις μέρες που κατηγορείτο για το σκάνδαλο Energa και Hellas Power. 









Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !