Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Ο Ματθαίος Μονσελάς ζει σε μια σπηλιά του αττικού λόφου....


Αυτός είναι ο ερημίτης του ΦιλοπάππουΕίναι ένα όνομα που έχει συνδεθεί με μία από τις πλέον πολύκροτες αστυνομικοδικαστικές υποθέσεις που γνώρισε η χώρα. Είναι ο πρωταγωνιστής της δολοφονίας κατά παραγγελία για «ανθρωπιστικούς λόγους» της οδοντιάτρου Γεωργίας Βαγενά πριν από 19 χρόνια.
Ωστόσο, ακόμη και σήμερα ο 58χρονος Ματθαίος Μονσελάς δηλώνει ότι δεν σκότωσε αυτός την Βαγενά. «Δεν θυμάμαι να την πυροβόλησα εκείνη τη στιγμή που βρέθηκα δίπλα της στην περιοχή Λεύκα στον Κουβαρά. Θυμάμαι τον κρότο από τρεις πιστολιές και είδα το πτώμα της να έχει δεχτεί μια σφαίρα στο σώμα της. Είχαμε φτάσει μαζί στο σημείο και μετά από αυτό έφυγα γιατί φοβήθηκα», δηλώνει ο άστεγος Ματθαίος Μονσελάς στην εφημερίδα «Η Ελλάδα Αύριο».
Όταν ο Ματθαίος Μονσελάς γνωρίστηκε με την οδοντίατρο, εκείνη αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα και τον εκλιπαρούσε να τη σκοτώσει, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της.
Η περιοχή όπου ζει στου Φιλοπάππου θυμίζει ζούγκλα, καθώς υπάρχει πυκνή βλάστηση, ενώ αρκετοί σκύλοι τού κάνουν παρέα.

Ο Μονσελάς, άστεγος εδώ και καιρό, έχει κατασκευάσει ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα από τέντες, που είναι μπροστά από μια σπηλιά. Τρεις καρέκλες, ένα παλιό τραπέζι και διάφορα αντικείμενα πεταμένα σε ένα πλάτωμα αποτελούν το πρωτόγονο νοικοκυριό του.
«Μένω εδώ από τις 6 Δεκεμβρίου του 2011, από τότε που Χρυσαυγίτες μού έκαψαν ένα τροχόσπιτο όπου έμενα και το είχα σταθμευμένο κάτω από το θέατρο της Δώρας Στράτου», δηλώνει ο Ματθαίος Μονσελάς.
Σε αυτό το περιβάλλον μιλάει για όσα βίωσε και βιώνει: «Από τη στιγμή που αποφυλακίστηκα δούλεψα σε πολλές δουλειές. Μόλις τους έλεγα ότι είμαι αποφυλακισμένος ή το μάθαιναν μόνοι τους με έδιωχναν. Πού να στεριώσω;», λέει και συνεχίζει… «Αποφυλακίστηκα στις 30 Δεκεμβρίου του 1999 και πρόφτασα να κάνω Πρωτοχρονιά έξω από τη φυλακή. Ας είναι καλά ο νόμος που προβλέπει μείωση της ποινής χάρη του πρότερου έντιμου βίου».
Στην ερώτηση αν θα αποδεχόταν πρόταση για δουλειά, απαντά αρνητικά: «Όχι, γιατί εδώ και πολλά χρόνια από τότε που φυλακίσθηκα, δηλαδή εδώ και 15 χρόνια, δεν εργάσθηκα ξανά. Θα είμαι αντιπαραγωγικός για κάθε εργοδότη», δηλώνει ο Μονσελάς.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !