Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Οι έμποροι του Ηρακλείου ετοιμάζουν δυναμική πρεμιέρα στις εκπτώσεις


Προσφορές κράχτες στο ΗράκλειοΜε στόχο να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα των τελευταίων μηνών (η... παρένθεση της εορταστικής περιόδου δεν στάθηκε αρκετή για ανάκαμψη) και να ανασάνουν οικονομικά, οι έμποροι του Ηρακλείου ετοιμάζουν δυναμική πρεμιέρα στις εκπτώσεις με τα ποσοστά να κινούνται σε πρωτοφανή για την ελληνική αγορά επίπεδα. 

Οι έμποροι, όπως αναφέρει το prismanews.gr, ρίχνουν τις τιμές έως και 70% προκειμένου να πείσουν τους καταναλωτές να μπουν στα καταστήματά τους.

Μάλιστα, η κατάσταση στη ντόπια αγορά είναι τέτοια που ο εμπορικός κόσμος δεν θα περιμένει την 15η Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει επίσημα η χειμερινή εκπτωτική περίοδος, για να ρίξει τις τιμές. Από σήμερα κιόλας, η αγορά της πόλης θα προσφέρει στους καταναλωτές γενναίες εκπτώσεις, κάνοντας πρεμιέρα σε μία άτυπη περίοδο... προσφορών.

Μπορεί η περίοδος των εορτών να έδωσε μια μικρή ανάσα στην αγορά του Ηρακλείου που ασθμαίνει εξαιτίας του... βραχνά της οικονομικής κρίσης ωστόσο οι έμποροι της πόλης προσδοκούν ότι οι εκπτώσεις θα δώσουν το φιλί της ζωής στους χαμηλούς τζίρους της προηγούμενης περιόδου. 

Η κίνηση που καταγράφηκε τις ημέρες μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στην αγορά με τους εμπόρους να μπαίνουν δυναμικά από αύριο σε περίοδο προσφορών που θα διαρκέσει, μαζί με την επίσημη περίοδο των εκπτώσεων, περίπου δύο μήνες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !