Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο! Γυναίκα έκλεψε ένα τρένο και έπεσε πάνω σε σπίτι

Μια 20χρονη γυναίκα έκλεψε μια αμαξοστοιχία το βράδυ της Δευτέρας κι έπειτα από ένα σύντομο ταξίδι, το έριξε με υψηλή ταχύτητα σε κτίριο που βρισκόταν κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή Saltsjögränd της Στοκχόλμης.

Τη στιγμή του απίστευτου ατυχήματος, όπως αναφέρει το πόρταλ Expressen, δεν υπήρχαν επιβάτες, μια γυναίκα όμως παγιδεύτηκε στα συντρίμμια του σπιτιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το τρένο κατέληξε στη κουζίνα του κτιρίου, αλλά έφτασε και μέχρι τον πρώτο όροφο όπου μένουν τρεις οικογένειες.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο η νεαρή γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια, κατάφερε να μπει στο τρένο και να το θέσει σε λειτουργία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η γυναίκα, η οποία στο μεταξύ συνελήφθη, δεν αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην κλοπή του τρένου.



 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !