Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Ένα χρυσό ρολόι για κάθε Έλληνα στέλνει ο εμίρης του Κατάρ με τον Σαμαρά


Δεν βλέπουμε την ώρα να το παραλάβουμε. 
Απρόσμενες εξελίξεις έκρυβε το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Κατάρ με στόχο την οικονομική σύσφιξη των σχέσεών μας με το κάθε άλλο παρά Καταρ-αμένο κράτος. Όπως ήταν γνωστό σήμερα, Τρίτη, ο Αντώνης Σαμαράς επρόκειτο να συναντηθεί με τον εμίρη του Κατάρ. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Ο εμίρης μάλιστα φάνηκε να γνωρίζει πολλά από την ελληνική πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό τι κάνει ο καλός του φίλος, Βλάσης Τσάκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Επίτιμο, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο τους συνδέει βαθιά φιλία αλλά και… κουμπαριά, αφού ο πρώην πρωθυπουργός ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε το όνομα του εμιράτου.

Στο τέλος της συνάντησης, ο εμίρης ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό «πώς είναι οι Έλληνες;». Όταν εκείνος του απάντησε «Δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσετε τις επενδύσεις, μπας και δουν καμία άσπρη μέρα», ο εμίρης χαμογέλασε αινιγματικά και ζήτησε από τους βοηθούς του να παραδώσουν στον Αντώνη Σαμαρά 10.000.000 ολόχρυσα ρολόγια, ως δώρο στους «ταλαιπωρημένους Έλληνες». «Τώρα, θα την βλέπουν», συμπλήρωσε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !