Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Επιασε 4 πέναλτι σε έναν αγώνα....

Τερματοφύλακας απέκρουσε τέσσερα πέναλτι σαν άλλος Ντουκαντάμ [βίντεο]
Ο Ρουμάνος γκολκίπερ της Στεάουα Βυκουρεστίου είχε αποκρούσει τέσσερα διαδοχικά πέναλτι παικτών της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1986, χαρίζοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στη ρουμανική ομάδα στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο νεαρός Ενρίκε μπορεί να μην επανέλαβε το απίστευτο κατόρθωμα του Ντουκαντάμ, καθώς απέκρουσε δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο και δύο εκτελέσεις παικτών της Μπαχία στη διαδικασία των πέναλτι, όμως το κατόρθωμά του δεν παύει να είναι ξεχωριστό. Ο Ενρίκε είπε όχι δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο διατηρώντας το 1-1 για την Γκόιας, καθώς η διαιτητής διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης μετά από είσοδο συμπαίκτη του μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Ενρικέ στη διαδικασία των πέναλτι έπιασε δύο ακόμη πέναλτι και είχε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της Γκόιας στον τελικό με 3-0.
Δείτε την πρώτη απόκρουση του Ενρίκε μετά το 1:52 του βίντεο, τη δεύτερη μετά το 3:28, την τρίτη μετά το 4:10 και την τέταρτη μετά το 4:58, ενώ στο δεύτερο βίντεο την εκπληκτική εμφάνιση του Ντουκαντάμ στον τελικό του 1986.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !