Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Για πρώτη φορά εικόνες και βίντεο από το εσωτερικό του βυθισμένου Costa Concordia


Για πρώτη φορά εικόνες και βίντεο από το εσωτερικό του βυθισμένου Costa Concordi

Για πρώτη φορά μέσω του τηλεοπτικού δικτύου CBS έρχονται στη δημοσιότητα υποβρύχια πλάνα από το εσωτερικό του βυθισμένου, έξω από το νησί Τζίλο, κρουαζιερόπλοιου, Costa Concordia.

To κρουαζιερόπλοιο στέκεται ακόμη μισοβυθισμένο παραμένει στα νερά της Τοσκάνης, σαν υπενθύμιση της τραγωδίας που συνέβη τη νύχτα της 13ης Ιανουαρίου του 2012, όταν πιθανότατα, ενός λάθος ελιγμού του καπετάνιου, το πλοίο άρχισε να παίρνει νερά, παίρνοντας μαζί του στο βυθό 32 άτομα.
Ο παραγωγός του βίντεο, που προέβαλε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, τόνισε ότι ήταν ότι πιο συγκλονιστικό έχει δει στη ζωή του. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το μισοβυθισμένο κατάστρωμα που οι επιβάτες χρησιμοποιούσαν για να κάνουν ηλιοθεραπεία, αλλά και η πισίνα, η οποία κείτεται μισή μέσα στον νερό και μισή εκτός.
Πηγή: Για πρώτη φορά εικόνες και βίντεο από το εσωτερικό του βυθισμένου Costa Concordia | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/82830#ixzz2FjXVXbYD

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !