Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γιολάντα Διαμαντή...Είμαι σε αναζήτηση δουλειάς


Άνεργη παρουσιάστρια με τρεις ανήλικες κόρες παίρνει τηλέφωνα και ζητάει δουλειά

Για τα τηλέφωνα που έχει πάρει γνωστούς προκειμένου να βρει δουλειά -μετά το τέλος της εκπομπής της στον Λάμψη- μίλησε η Γιολάντα Διαμαντή σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Είμαι σε αναζήτηση δουλειάς, γιατί δεν εργάζομαι από χόμπι και με τα χρήματα που κερδίζω τώρα (σ.σ. από σπικάζ), δεν βγαίνω. Επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Περρή, όπως και με ό,τι φίλους και γνωστούς έχω σε αυτόν το χώρο και τους είπα ότι είμαι άνεργη. Με τον Βαγγέλη είμαστε φίλοι και μάλιστα από εκείνον, εντελώς τυχαία, έμαθα ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα του σταθμού». Αυτό δήλωσε η Γιολάντα Διαμαντή σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ. Εκεί που φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τις τρεις κόρες.
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η -γνωστή για τον ευθύ τρόπο της- παρουσιάστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ζήτησε δουλειά και από την Ελένη Μενεγάκη «Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και του είπα να μεταφέρει στην Ελένη ότι είμαι άνεργη και αν ακούσει κάτι να με ενημερώσει. Σου είπα και προηγουμένως ότι επικοινώνησα με όποιον ήξερα σε αυτόν τον χώρο. Όταν ψάχνεις για δουλειά, δεν χωρούν εγωισμοί».


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !