Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Λαυρεντιάδης και η βιντεοπροβολή στην Ελούντα!

Μια από τις άγνωστες... στιγμές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, η οποία αποτελεί ένδειξη του χαρακτήρα του και του προφίλ που ήθελε να περάσει εκτυλίχθηκε στην παραλία της Ελούντας! 
Εκεί, όπως ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης σε άρθρο του στο περιοδικό Unfollow ο κ. Λαυρεντιάδης είχε εκκενώσει όλη την παραλία για να δει ένα... βίντεο!

"Ένας θαμώνας τελικώς διηγήθηκε ένα περιστατικό που είχε παρακολουθήσει στην Ελούντα της Κρήτης το προηγούμενο καλοκαίρι όταν η διεύθυνση του ξενοδοχείου Elounda Beach εκκένωσε το βράδυ ολόκληρη την παραλία για να παρακολουθήσει σε γιγαντοοθόνη ο Λαυρεντιάδης με τη μητέρα του βίντεο με την βάφτιση των παιδιών του.

Λίγο αργότερα από την παραλία άρχισαν να φεύγουν βεγγαλικά που σήμαναν το τέλος της ιδιωτικής προβολής που παρακολουθούσαν άθελά τους μερικές δεκάδες αποσβολωμένοι ένοικοι. Το πρόβλημα του Λαυρεντιάδη μπορεί να μην ήταν η ασφάλειά του αλλά η εικόνα του. Η εικόνα ενός ισχυρού άντρα. Και όπως αποδείχθηκε, με τις πλάτες των άλλων", επισήμανε ο γνωστός δημοσιογράφος. Κάτι ήξερε...

Πηγή: CretePlus.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !