Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

«Τα φάρμακα για το Πάρκινσον με έκαναν γκέι και τζογαδόρο»


 Αποζημίωση με εξαψήφιο νούμερο
επιδίκασε δικαστήριο στον Didier Jambart από τη Γαλλία, επειδή η φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί για την αντιμετώπιση του Πάρκινσον τον έκανε –όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος- «γκέι και τζογαδόρο». Μέχρι τότε ήταν ένας «σεβαστός άντρας, πατέρας....


και σύζυγος και εξέχον μέλος της κοινότητας» στην οποία ζούσε στην περιοχή Nantes, πρόσθεσε.

Μετά από δύο χρόνια χρήσης του φαρμάκου Requip έγινε τόσο εξαρτημένος «από τα δύο κακά που τον βρήκαν», όπως είπε, που έφτασε στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια των παιδιών του για να μαζέψει λεφτά για να μπορεί να τζογάρει, ενώ άρχισε να αναρτά και φωτογραφίες του στο διαδίκτυο για να βρει σεξουαλικό σύντροφο.

Δικαστήριο της Rennes αποφάσισε ότι η φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline πρέπει να του καταβάλλει ως αποζημίωση το ποσό των 197.400 ευρώ.

Με τη γυναίκα του Christine στο πλευρό του ο 52χρονος Didier ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το δικαστή να αναφέρει ότι η ζωή του «έγινε κόλαση» αφότου άρχισε να παίρνει το συγκεκριμένο φάρμακο της εταιρείας.

«Είναι μια σπουδαία μέρα γιατί μετά από αγώνα επτά χρόνων, με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουμε καταφέραμε να δικαιωθούμε και να αναγνωριστεί το γεγονός ότι η GSK μας είπε ψέματα και κατέστρεψε τη ζωή μας» είπε ο ίδιος.

«Χαίρομαι που αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είμαι χαρούμενος για τη γυναίκα και τα παιδιά μου, όμως τα λεφτά δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα χρόνια δυστυχίας και πόνου που ζήσαμε» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης οι συνήγοροι της εταιρείας εξέφρασαν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο οι «εθισμοί» του κ. Jambart προκλήθηκαν από το φάρμακο.




trelokouneli.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !