Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

100.000 θέσεις εργασίας έχουν δημιουργήσει στην Βουλγαρία οι Έλληνες


Μπορεί στην Ελλάδα η ανεργία να καλπάζει και μάλιστα με ξέφρενους ρυθμούς ωστόσο στη Βουλγαρία τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα ...
χάρη… στους Έλληνες.

Πάνω από 100.000 θέσεις εργασίας έχουν δημιουργήσει στην Βουλγαρία οι Έλληνες επενδυτές που δραστηριοποιούνται στη βουλγαρική αγορά.

Αυτό δήλωσε ο Βούλγαρος Πρόεδρος Ρόσεν Πλέβνελιεφ έπειτα από τη προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στην Αθήνα.

Ο Βούλγαρος Πρόεδρος τόνισε πως «η Ελλάδα είναι ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής στη Βουλγαρία τα τελευταία 20 χρόνια και πως η σταθερή μετανάστευση ελληνικών κεφαλαίων στα Βαλκάνια είναι βασικός τροφοδότης της βουλγαρικής οικονομίας».

Σύμφωνα μάλιστα με την Εθνική Υπηρεσία Εσόδων της Βουλγαρίας, συνολικά 3.800 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων έχουν αποδώσει φόρους στη Βουλγαρία το 2011. Πριν την έναρξη της οικονομικής κρίσης αυτές μάλιστα οι ελληνικές επιχειρήσεις ήταν μόλις μερικές εκατοντάδες.

Ο κ. Πλέβνελιεφ μιλώντας στους δημοσιογράφους επισήμανε την εκτίμηση του για τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης των σχέσεων των δύο χωρών, που μπορούν να γίνουν κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας έδωσε επίσης έμφαση στην ανάγκη επιτάχυνσης της κατασκευής του διαμετακομιστή μεταξύ των δικτύων αερίου των δύο γειτονικών χωρών, στη δυναμικότερη συνεργασία για την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου «Στρούμα» (Στρυμόνας) και στη διεύρυνση της συνεργασίας στην κατάρτιση κοινών σχεδίων στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

protothema.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !