Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Euro 2012 Πολωνίας - Ελλάδας 19:00


Με το παιχνίδι της εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Πολωνία ξεκινάει σήμερα (19:00) η γιορτή...
του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα με αντίπαλο την οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Πολωνία, και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με πολύ όρεξη για φωνές και τραγούδια οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Βαρσοβίας αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους Πολωνούς κατοίκους οι οποίοι τους κοιτούν και τους χειροκροτούν.

Η μεγάλη ώρα για την πρεμιέρα του Euro 2012 μεταξύ της διοργανώτριας Πολωνίας και της Ελλάδας έφτασε (19:00) και το κέντρο της Βαρσοβίας έχει "ντυθεί" στα γαλανόλευκα.

Μέχρι και σήμερα, ημέρα του πρώτου αγώνα, θα συνεχίσουν να καταφθάνουν Έλληνες από όλα τα σημεία της υφηλίου και αναμένεται ο αριθμός όσων θα βρεθούν στο Εθνικό Στάδιο για την αναμέτρηση με τους Πολωνούς να είναι μεγάλος. Οι περίπου εκατό Έλληνες φίλαθλοι από τον Γαλανόλευκο Φάρο που βρίσκονται στη Βαρσοβία για να ενισχύουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας σε συνδυασμό με όλους αυτούς που είτε έχουν ταξιδέψει από την Ελλάδα είτε από γειτονικές χώρες, αναμένεται να ξεπερνούν τις 4.000 θεατών.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !