Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο ίντερνετ!

Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο ίντερνετ!
Διαβάστε τα τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σερφάροντας στο διαδίκτυο.
1. Να βρείτε πως να δολοφονήσετε κάποιον
Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως το Ίντερνετ έχει την δυνατότητα να σας πληροφορήσει πως να σκοτώσετε κάποιον. Και με όλους τους πιθανούς τρόπους φυσικά. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό επίσης, το πως οι λεπτομέρειες για τα σύνεργα και οτιδήποτε άλλο χρειάστείτε, μπορείτε να το ανακαλύψετε μέσα σε λίγα λεπτά. Μάλιστα μπορείς να φτιάξεις ακόμα και άλλοθι. Ότι έχεις ανάγκη δηλαδή. Πρόσφατα μάλιστα ένα ζευγάρι όπως είχε γράψει το newsbomb είχε googlάρει Πώς να σκοτώσεις έναν άνθρωπο στον ύπνο του!


2. Να το χρησιμοποιήσεις για να διαμαρτυρηθείς στον πρωθυπουργό
Πιο μεγαλύτερη εξυπνάδα από αυτή δεν υπάρχει. Νομίζετε ότι θα καταφέρετε τίποτα. Εμείς δεν το νομίζουμε, γιατί αν είστε τόσο σίγουροι ότι θα σας μιλήσει από το ίντερνετ είστε γελασμένοι.
3. Το να αγνοείς τα πάντα
Είναι εντελώς λάθος να το πράξεις αυτό. Πρώτον θα λένε ότι θέλουν για σένα και εσύ δεν θα έχεις πάρει μυρωδιά. Συν τοις άλλοις μπορεί να λένε ότι προσωπικό θέμα έχεις και εσύ να μην αντιληφθείς τίποτα. Έτσι απλά γίνεσαι ρεζίλι.
4. Να προσπαθείς να κάνεις κάνεις μουσική καριέρα
Είναι κάτι που όλοι το έχουνε μάθει και το κάνουν. Το θέμα είναι, μην περιμένεις να κάνεις πορεία από το ξεκίνημα στο διαδίκτυο. Γνωρίζεται πόσοι φτιάχνουν βίντεο με τις μουσικές τους ικανότητες; Πάνω από ένα εκατομμύριο. Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι είναι τόσο ασφαλές να κάνετε κάτι τέτοιο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !