Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κατσουράνης: «Για τους Έλληνες και τους εαυτούς μας»


Κατσουράνης: «Για τους Έλληνες και τους εαυτούς μας»

Να αφήσει εκτός την πολιτική θέλησε ο Κώστας Κατσουράνης λέγοντας πως την Παρασκευή κόντρα στην Γερμανία οι διεθνείς θα παίξουν για τους Έλληνες και τους εαυτούς τους. Μάλιστα προέτρεψε όποιον θέλει να μάθει για πολιτικά, να πάρει τηλέφωνο τον πρωθυπουργό.
Εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Κατσουράνης δεν είναι λίγες οι φορές που έχει στρέψει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και με τις δηλώσεις του. Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει τα ευχαριστώ στον Ιβάν Σαββίδη για το πριμ που υποσχέθηκε σε περίπτωση πρόκρισης;
Σήμερα στην συνέντευξη Τύπου ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το ματς της Παρασκευής με την Γερμανία δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι είμαστε υπερήφανοι για αυτό που πετύχαμε. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο
.
Δεν θα ασχοληθούμε με τα πολιτικά. Εμείς θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας. Ξέρουμε ποια είναι η Ελλάδα. Θα παίξουμε για τους Έλληνες και τους εαυτούς μας. Για τα πολιτικά, ας πάρει όποιος θέλει τον πρωθυπουργό να τον ρωτήσει».
Εκτός από τα πολιτικά, ο Κώστας Κατσουράνης αστειεύτηκε και με τον συμπαίκτη του Γιάννης Μανιάτη, λέγοντας πως θα πρέπει να αναβάλει τον γάμο του που είναι να γίνει την 1η Ιουλίου, υπονοώντας φυσικά πως η Εθνική θα είναι στον τελικό εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Αναλυτικά μίλησε για…
Για τις διαφορές του 2004 με το σήμερα: «Η ομάδα έχει πνεύμα αυτοθυσίας όπως και το 2004. Και οι 11 θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τη Γερμανία».
Σε ερώτηση να συγκρίνει Σάντος και Ρεχάγκελ: «Δεν είναι ώρα να κάνουμε συγκρίσεις του Ρεχάγκελ με τον Σάντος. Άλλος προπονητής ο ένας, διαφορετικός ο άλλος. Άλλες εποχές».
Για τον γάμο του Μανιάτη που είναι προγραμματισμένος την 1η Ιουλίου: «Ο Μανιάτης προγραμμάτισε πριν από 1,5 χρόνο το γάμο του. Δεν τον βλέπω να πηγαίνει στον γάμο του».
Για τα υποτιμητικά σχόλια των Γερμανών: «Δεν έχω να πω τίποτα για τα υποτιμητικά σχόλια. Δημοκρατία έχουμε. Εξάλλου εμείς φέραμε τη Δημοκρατία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά το παιχνίδι. Η Γερμανία είναι το φαβορί, θα τα δώσουμε όλα, έχουμε ικανότητες.
Αν κάνουμε το μικρό θαύμα την Παρασκευή, τότε θα είμαστε στα ημιτελικά και όλα γίνονται. Τον πρωταρχικό στόχο τον καταφέραμε και προκριθήκαμε στα προημιτελικά. Αυτή η ομάδα κρατάει τις υποσχέσεις της. Δεν θα παίξουμε δέκα φορές με τους Γερμανούς. Ένα παιχνίδι είναι και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !