Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η πρώτη ΦΩΤΟγραφία του παιδιού που μεγάλωσε στο δάσος!


Η πρώτη ΦΩΤΟγραφία του παιδιού που μεγάλωσε στο δάσος!

«Η μαμά πέθανε σε τροχαίο όταν ήμουν 12 ετών και ο μπαμπάς με πήγε στο δάσος. Όταν πέθανε τον έθαψα αλλά δεν ήξερα να γυρίσω πίσω. Δεν ξέρω το όνομά μου», είπε στους αστυνομικούς ο σύγχρονος Μόγλης που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος του. Η ιστορία του δεν είναι αληθινή, λένε οι αρχές.
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί του Βερολίνου διαπίστωσαν ότι το 18χρονο αγόρι που ζούσε μόνο του στο δάσος μιλάει απταίστως την αγγλική γλώσσα, επαναλαμβάνει μια ιστορία που δεν επιβεβαιώνεται από τα αρχεία τους και το DNA του δεν ταιριάζει με κανέναν αγνοούμενο από τη βάση δεδομένων της Ιντερπόλ!
Σε μια προσπάθειά τους να βρουν τους συγγενείς του παιδιού, δίνουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του αλλά και τα μοναδικά στοιχεία της ταυτότητάς του που θυμάται: τον λένε Ρέι και γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1994.

Ο Ρέι είπε στους αστυνομικούς ότι όταν ήταν 12 ετών η μητέρα του πέθανε σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα και ο πατέρας του αποφάσισε να ζήσουν οι δυο τους στο δάσος. Για πέντε ολόκληρα χρόνια ζούσαν σε σπηλιές και τρέφονταν με καρπούς και κυνήγια αλλά όταν ο πατέρας πέθανε, πέρυσι τον Αύγουστο, δεν ήξερε τί να κάνει μόνος του στο δάσος. Προσπαθούσε να βρει τον προσανατολισμό του και να βγει σε έναν κεντρικό δρόμο που θα τον οδηγούσε σε μια μεγάλη πόλη.
Αφού περπάτησε για πέντε μερόνυχτα έφτασε τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Βερολίνο και εμφανίστηκε στο δημαρχείο για να ζητήσει βοήθεια!
Οι ντετέκτιβ αμφισβήτησαν την ιστορία του και λένε ότι κανένα τροχαίο δεν έχει καταγραφεί στην τοποθεσία που τους υπέδειξε ενώ βέβαια είναι αδύνατο να βρουν το σημείο όπου έθαψε τον μπαμπά του στο δάσος. Παρόλα αυτά, όμως, κανείς δεν αναγνώρισε το παιδί όταν δημοσιεύτηκε σκίτσο της αστυνομίας.
Δέκα μήνες αργότερα οι αρχές αναγκάστηκαν να φωτογραφήσουν το αγόρι μήπως και το αναγνωρίσει κάποιος τελικά.
Η κοινωνική πρόνοια φρόντισε να περιποιηθεί και να στείλει το παιδί στο σχολείο. Οι καθηγητές του λένε πως αρχικά μιλούσε εξαιρετικά καλά τα αγγλικά, ήξερε ελάχιστες γερμανικές λέξεις αλλά πολύ γρήγορα θυμήθηκε τα γερμανικά του. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στη ζωής πόλης και την τεχνολογία, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι δεν είναι δυνατόν να έχει ζήσει τόσα χρόνια στην απομόνωση…
Σίγουρο θεωρείται ότι είναι από 16 έως 20 ετών. Είναι επίσης αρκετά ψηλό (1,80 μ.), έχει ανοιχτά καστανά μαλλιά, γαλάζια μάτια, τρεις ουλές στο μέτωπό του, τρεις ουλές στο πιγούνι του και ένα μικρό κόψιμο στο δεξί του χέρι. Δεν έχει πάει ποτέ σε οδοντίατρο, γράφει το iefimerida.gr.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !