Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Δείτε πως σχολιάζουν ο Γερμανοί πολίτες τους Έλληνες και πως βλέπουν την κατάσταση στην Ελλάδα.

Ρεπορτάζ: Tι λένε οι Γερμανοί πολίτες για την κρίση στην Ελλάδα; [video]Στο ρεπορτάζ, το οποίο έλαβε χώρα στο Βερολίνο, πολίτες που συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο εκφράζουν τη γνώμη τους πάνω στα σημαντικότερα θέματα που αφορούν την χώρα μας. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ;Tι λάθη έκαναν οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια; Eίναι μερικά από τα ερωτήματα αυτά.

Οι απαντήσεις που δίνουν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.Πολλοί Γερμανοί πολίτες εξέφρασαν την συμπαράσταση τους προς τον Ελληνικό λαό γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με πολλά δημοσιεύματα μεγάλων Γερμανικών, αλλά...και Ελληνικών δημοσιογραφικών πρακτορείων , του στυλ,"Όλο και περισσότεροι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ" ή "Οι Γερμανοί δεν επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές."κ .α που σκοπό έχουν να δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα, εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα κάποιων.

Τέλος,οι δημιουργοί του video σημειώνουν πως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να βάζουμε στο ίδιο βαρέλι τους πολίτες με την κυβέρνηση της Γερμανίας,(πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα). Πολλοί πάντως ήταν οι Γερμανοί πολίτες που αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στο ρεπορτάζ, παρόλα αυτά δεν υπήρξε κάποια προσβλητική αντιμετώπιση.

Δείτε το video που ακολουθεί :



alexiptoto.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !