Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μπαρ προσέφερε αλκοόλ, σεξ με γυναίκες και τα... κατέγραφε όλα σε βίντεο!


Μπαρ προσέφερε αλκοόλ, σεξ με γυναίκες και τα... κατέγραφε όλα σε βίντεο!

Ένα μπαρ-βιτρίνα μαστροπών, στο οποίο γυναίκες εκδίδονταν παράνομα σε πελάτες και οι ερωτικές τους περιπτύξεις καταγράφονταν από κάμερες, ξεσκέπασε η Αστυνομία, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thefestival.gr, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Επίσης μία 29χρονη αλλοδαπή συνελήφθη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, να ερωτοτροπεί με πελάτη, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση για το νόμο «περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων» και συνελήφθη για παράβαση του νόμου «κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και υγεία».
Μετά την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ένας 43χρονος Έλληνας και μία 38χρονη αλλοδαπή, ήταν οι υπεύθυνοι λειτουργίας του μπαρ και έδιναν τις εντολές στις εκάστοτε κοπέλες προκειμένου να έρχονται σε ερωτική επαφή με διάφορους πελάτες, αφού οι ίδιοι προηγουμένως είχαν εισπράξει την ερωτική τους αμοιβή.
Οι δύο συνελήφθησαν για «μαστροπεία» και παράβαση του νόμου «περί προσωπικών δεδομένων», καθώς τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του καταστήματος υπήρχαν κάμερες καταγραφής εικόνας, ενώ βεβαιώθηκαν υγειονομικές και αγορανομικές παραβάσεις και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.180 ευρώ.
Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 59 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Από αυτούς προσήχθησαν 12 και συνελήφθησαν δύο γιατί όπως προέκυψε σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !