Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Νέο ισχυρό ναρκωτικό σε μετατρέπει σε "κανίβαλο" (βίντεο)


Ένα νέο ισχυρό ναρκωτικό τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» όπως ονομάζεται πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία "methylenedioxypyrovalerone".

Ο Freddy Sharp, ο οποίος είναι τοξικομανής από την ηλικία των 13 ετών, δοκίμασε αυτό το ναρκωτικό και περιγράφει στο φακό της κάμερας την εμπειρία του και τη συναισθηματική κατάσταση στην οποίο υποβλήθηκε όταν έκανε χρήση του «νέου LSD».

Το συγκλονιστικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον Sharp σε κατάσταση εκτός ελέγχου. Συγκεκριμένα, σπαρταράει, κάνει φρικιαστικές γκριμάτσες και τραγουδάει στον εαυτό του, μετά τη λήψη του ισχυρού ναρκωτικού.

Το ιατρικό προσωπικό είχε δέσει τον 27χρονο για λόγους ασφαλείας και όταν των ρώτησαν που βρίσκεται, εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει.



Για να καταλάβατε, τα «άλατα μπάνιου» είναι το ίδιο ναρκωτικό που φέρεται ότι είχε πάρει ο «κανίβαλος του Μαϊάμι», Rudy Eugene, ο οποίος έφαγε το πρόσωπο ενός άστεγου άνδρα μέρα μεσημέρι κάτω από μια γέφυρα στο Μαϊάμι.
O Sharp από το Τενεσί, αφού πήρε την ισχυρή δόση, μίλησε στο CNN ισχυριζόμενος πως είχε ψευδαισθήσεις, ενώ νόμιζε πως τον διακατείχε ο Jason, ο πρωταγωνιστής της ταινίας τρόμου «Παρασκευή και 13».

«Τρόμαξα πάρα πολύ. Ένιωθα μέσα μου σαν κακοποιός. Ήταν η πιο σκοτεινή εμπειρία μου. Είμαι χρήστης από την ηλικία των 13 και ποτέ μου δεν ένιωσα κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο 27χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χρήστες του συγκεκριμένου ναρκωτικού ισχυρίζονται ότι δεν νιώθουν πόνο, αλλά βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις, σπασμούς και ψυχωτικά επεισόδια.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό ναρκωτικό, καθώς συνδυάζει την επιθετικότητα και τη παράνοια της μεθαμφεταμίνης, με τις ψευδαισθήσεις του LSD. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ψυχωτική συμπεριφορά», τονίζει ο Paul Adams, γιατρός στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι.


πηγή

Read more: http://atithaso.blogspot.com/2012/06/blog-post_7791.html#ixzz1x196P5TA

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !