Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Η Ορνέλα Μούτι στο Ρέθυμνο!

Η πανέμορφη Ιταλίδα ηθοποιός Ορνέλα Μούτι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Ρέθυμνο, κάνοντας τις διακοπές της και την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε χαλαρές στιγμές.
Η Ορνέλα Μούτι έχει έρθει στην Κρήτη για να την γνωρίσει από κοντά και να μπορέσει να δει τις ομορφιές της.

Παρέα με τον γιο της, την κόρη της και την μητέρα της, έμειναν για λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό Κορίνα» των αδελφών Λεωνίδα και Γιώργου Καραβασίλη και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, αλλά ούτε και με τον κόσμο που την γνώριζε και την πλησίασε για να της μιλήσει.

Η ίδια, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ανοιχτός και θερμός άνθρωπος, όπως μας είπαν οι άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν το μεσημέρι της Δευτέρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο του Καστενάζο, κ. Σερμέγκι, που επίσης βρίσκεται στην πόλη μας, όταν ο τελευταίος και οι συνεργάτες τους έκαναν βόλτα με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη!

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη και γοητευμένη από τις παροχές του “Αρχοντικού Κορίνα”, ενώ βαθμολόγησε με άριστα και τις γευστικές νοστιμιές που απόλαυσε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !