Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σόι πάει το βασίλειο της ομορφιάς στην οικογένεια Μπίντχεν...

Η 5χρονη ανιψιά της Ζιζέλ σχεδιάζει ρούχα

Η 5χρονη ανιψιά της Ζιζέλ σχεδιάζει ρούχα

Ακολουθώντας τα βήματα της διάσημης θείας της, Ζιζέλ, η πεντάχρονη Ντούντα Μπίντχεν (Duda Bundchen) παίρνει τη δική της θέση στον χώρο της μόδας, τόσο ως μοντέλο όσο και ως σχεδιάστρια! 

Ύστερα από την περσινή επιτυχημένη καμπάνια της ως πρόσωπο της εταιρείας παιδικών ρούχων Brandili Mundi, η μικρή ανιψιά της Ζιζέλ, αναφέρει η espressonews.gr, υπέγραψε συμβόλαιο για να σχεδιάσει την πρώτη της προσωπική κολεξιόν.

Αποτελούμενη από οικολογικά υφάσματα, η «Duda Bundchen for Brandili Mundi» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Βραζιλίας τον Ιούλιο και υποτίθεται ότι έχει επιβλεφθεί από τη σύλληψη μέχρι την υλοποίησή της από την πεντάχρονη Ντούντα.

«Μας μίλησε για τις προτιμήσεις της στα σχέδια, στις γραμμές και τις λεπτομέρειες και βασισμένοι στο δικό της γούστο δημιουργήσαμε αυτή την κολεξιόν. Ολα τα κομμάτια εγκρίθηκαν από την Ντούντα, η ρομαντική έμπνευση της οποίας θα τραβήξει χωρίς αμφιβολία τα κοριτσίστικα βλέμματα» ανακοίνωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Τζερμάνο Κόστα.

Ανετη μπροστά στον φακό, η πεντάχρονη πιτσιρίκα φωτογραφήθηκε με τα ρούχα της κολεξιόν στους κήπους της ιδιαίτερης πατρίδας της, του Πόρτο Αλέγκρε, για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας, δεχόμενη τη φροντίδα τριάντα φωτογράφων, στιλιστών και make-up artists.

Παρόντες στη φωτογράφηση ήταν και οι δύο γονείς της, Ρακέλ Μπίντχεν (αδερφή της Ζιζέλ) και Πάουλο Μπόργκες, οι οποίοι ωστόσο δεν ξεκαθάρισαν αν η μικρή θα πάρει ποσοστά από τις πωλήσεις των ρούχων της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !