Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ποιο χωριό έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ;

Ποιο χωριό έδωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ;Όπως ακριβώς επέμενε και δεν «έπεφτε» το χωριό του Αστερίξ στους Ρωμαίους, έτσι επιμένει… ΠΑΣΟΚ και ένα μικρό χωριό στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων.
Το χωριό Παρανύμφοι, στα νότια της Κρήτης, που βλέπει στο λιβυκό πέλαγος, επαναβεβαίωσε την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ όπου καταγράφηκε μάλιστα και το μεγαλύτερο ποσοστό του κόμματος στην Κρήτη – ίσως και στην Ελλάδα.
Από τους 252 εγγεγραμμένους στο 19ο εκλογικό διαμέρισμα Παρανύμφων, ψήφισαν 177 με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 174. Εξ αυτών, οι 102 έριξαν ΠΑΣΟΚ εκτινάσσοντας το ποσοστό του κόμματος στο συγκεκριμένο εκλογικό διαμέρισμα στο 58,62%. Μάλιστα, οι εκλογές της 17ης Ιουνίου βρήκαν το ΠΑΣΟΚ στους Παρανύμφους ενισχυμένο, καθώς στις εκλογές της 6ης Μαΐου ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 84 πολίτες.

Τα υπόλοιπα νούμερα είναι μοιρασμένα. Στη δεύτερη θέση, αλλά με μεγάλη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 28 ψήφους (16,09%), ακολουθεί η ΝΔ με 14 ψήφους (8,05%), η ΔΗΜ.ΑΡ. με 6,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,87%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,3%, ενώ το οξύμωρο έρχεται στο τέλος… ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή στους Παρανύμφους αναγκαστικά «συνυπάρχουν» στη σειρά κατάταξης, με 3 ψήφους και 1,72% το κάθε κόμμα.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !