Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «δυναμίτες» στο σεξ;


Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «δυναμίτες» στο σεξ;

Πολλές είναι οι φορές που στις αντροπαρέες, μόλις περνάει από μπροστά μία πολύ όμορφη γυναίκα, γίνεται συζήτηση για το πόσο καλή είναι στο σεξ...

Δεν είναι κρυφό, ή μάλλον είναι ένα γνωστό μυστικό. Ωστόσο το μυστικό κρύβεται στην ηλικία, καθώς η γυναίκα από τα 31 έως τα 45 περνάει την πιο ώριμη φάση της όσον αφορά την σεξουαλική ζωή.
Σύμφωνα με επιστήμονες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χάκενσακ του Νιου Τζέρσεϊ, το συμπέρασμα αυτό βγήκε μετά από έρευνα που έκαναν σε περισσότερες από 500 γυναίκες. Το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό, καθώς οι γυναίκες σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες, δεν έχουν ταμπού, είναι δραστήριες σεξουαλικά, λειτουργούν πολύ με τη φαντασία τους ενώ γνωρίζουν το κορμί τους και τι τους ικανοποιεί και τι όχι.
Ωστόσο η απόλαυση δεν έρχεται μόνο από την ηλικία και την εμπειρία αλλά και βιολογικά, καθώς σύμφωνα με την ίδια έρευνα, απόλαυση που νιώθει στο σεξ η ομάδα των γυναικών 31-45, αγγίζει το 87%.
Το ποσοστό απόλαυσης στην προηγούμενη ηλικιακή ομάδα 18 – 30 φτάνει το 80% (δηλαδή 2 στις 10 δεν ικανοποιούνται), ενώ αίσθηση για την σεξουαλική δραστηριότητα και την απόλαυση που νιώθουν, προκαλεί η ηλικιακή ομάδα 46 – 54. Το ποσοστό εκεί αγγίζει το 75%.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !