Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Η απίστευτη γκάφα των Anonymous!


Η απίστευτη γκάφα των Anonymous!

Πλήγμα στη φήμη των Anonymous αποτελεί η απίστευτη γκάφα στην οποία υπέπεσαν, προσπαθώντας να χτυπήσουν την κυβερνητική ιστοσελίδα της Ιαπωνίας.
Ένα αναπάντεχο εμπόδιο βρήκαν οι Anonymous σεδιαδικτυακή επίθεση που είχαν προαναγγείλει κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης: την ιαπωνική γλώσσα.
Την περασμένη εβδομάδα η ιαπωνική κυβέρνηση ενέκρινε ένα νόμο, που προβλέπει ποινές φυλάκισης για το παράνομο «downloading».Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή των ακτιβιστών του Διαδικτύου, οι οποίοι ανακοίνωσαν επικείμενη επίθεση σε κυβερνητικούς ιστότοπους της Ιαπωνίας.
Όμως, αντί για κυβερνητική ιστοσελίδα οι Anonymous «χτύπησαν» την υπηρεσία διαχείρισης υδάτων μιας μικρής επαρχίας της Ιαπωνίας.

Στην ιστοσελίδα της εν λόγω υπηρεσίας της Kasumigaura ανέβηκε το γνωστό μήνυμα «Είμαστε οι Anonymous! Είμαστε θρύλος! Δεν συγχωρούμε! Δεν ξεχνάμε! Να μας περιμένετε!».
Προφανώς, οι χάκερ μπέρδεψαν την «Kasumigaura» με την «Kasumigaseki», περιοχή στο Τόκιο, όπου βρίσκονται κυβερνητικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιαπωνίας.
Το λάθος παρατήρησε ένας χρήστης του Διαδικτύου.
Η απάντηση των Anonymous ήταν λακωνική: «Κάναμε ένα λάθος. Λυπούμαστε πολύ. Τα ιαπωνικά είναι δύσκολα».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !