Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Φυτεία με 580 δενδρύλλια κάνναβης


Φυτεία με 580 δενδρύλλια  κάνναβης  μέσα σε ελαιόδεντρα εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι, στην αγροτική τοποθεσία «Μπαΐση» του Δημοτικού Διαμερίσματος Κρουσώνα  του Δήμου Μαλεβιζίου ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου για την ύπαρξη φυτείας στην ευρύτερη περιοχή, Αστυνομικοί εντόπισαν τη φυτεία εντός αγροτεμαχίου με ελαιόδεντρα, σε σημείο με φυσική περίφραξη αλλά και τεχνητή, από κλαδιά ελαιόδεντρων, καθιστώντας έτσι δύσκολο τον εντοπισμό της. Μέσα στο χώρο υπήρχαν 271 λάκκοι στο έδαφος εντός και εκτός των οποίων βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, 580 δενδρύλλια κάνναβης, επιμελώς καλλιεργημένα ύψους από 0,30 μ έως 1,10 μ.

Επίσης μέσα σε λάκκο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  3 λευκά πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης με χώμα, εντός των οποίων υπήρχαν μικρά δενδρύλλια κάνναβης, μήκους από 5 έως 10 εκ.

Κατά την έρευνα του χώρου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας πλήρης μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί για την άρδευση των δενδρυλλίων.

Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 


Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !