Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά 100 οπαδοί της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκ


Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Σούπερ Λίγκας κατά την άφιξη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη.

Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται εκεί και περιμένουν την απόφαση της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της Λίγκας όταν είδαν τον εκπρόσωπο των «ερυθρολεύκων» τον υποδέχθηκαν με βρισιές και του πέταξαν ένα σάντουιτς καθώς εκείνος έμπαινε στο κτίριο.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ.Θεοδωρίδη ο οποίος όμως δεν αντέδρασε και μπήκε στο κτίριο για να παραστεί στη συνεδρίαση.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα, ενώ ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Παντελής Τσιλαλίδης, λιποθύμησε και κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Να σημειωθεί ότι έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής υπήρχαν ελάχιστοι αστυνομικοί, που δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν την εισβολή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών.

«Πάρτε καλή απόφαση για την ΑΕΚάρα μας», φώναζαν οι οπαδοί της Ένωσης κατά το «ντου» που έκαναν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Τα άτομα που ήταν στην είσοδο προσπάθησαν να προφυλαχθούν. Μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν από το κτίριο και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της και η αστυνομία, οι δυνάμεις της οποίας μέχρι τότε ήταν απούσες.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν καρέκλες στους υπεύθυνους της Λίγκας, έσπασαν αντικείμενα, ποτήρια, και πέταξαν τον μπουφέ που υπήρχε στα γραφεία. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι έγιναν κλοπές από κινητά και πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα.

Θυμίζουμε ότι στη σημερινή συνεδρίαση θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο αλλαγής της ποινής που επιβάλλεται σε ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

Σημαντικότερη διαφοροποίηση, να επιτραπεί η πραγματοποίηση μεταγραφών αλλά και η διαπραγματεύση με παίκτες για την ανανέωση συμβολαίων.

H συνεδρίαση διεκοπη οριστικά,ενώ καθυστερημένα στα γραφεία της Σούπερ Λίγκ έφτασε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκης.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκ

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκ, αναφέρει ότι: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, 100 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Κάποιοι εισήλθαν βιαίως στην αίθουσα του Δ.Σ. και προκάλεσαν τη διακοπή του. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Super League τονίζει ότι καμία απολύτως απόφασή του δεν πρόκειται να ληφθεί υπό το καθεστώς απειλών και βίαιας συμπεριφοράς".

Read more: http://atithaso.blogspot.com/2012/06/100.html#ixzz1x159SQ58

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !