Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τίτλοι τέλους για τα Cayenne στους ελληνικούς δρόμους – Τα πουλούν όσο όσο

Τίτλοι τέλους για τα Cayenne στους ελληνικούς δρόμους – Τα πουλούν όσο όσο

Πριν από μερικά χρόνια και ενώ η κρίση σιγοέβραζε στην Ελλάδα και ήταν έτοιμη να σκάσει, οι δρόμοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είχαν πλημμυρίσει από πολυτελή οχήματα, ενώ την ίδια ώρα η αγορά αυτοκινήτων... δεν προλάβαινε τις παραγγελίες για Porsche Cayenne.
Ωστόσο όπως φαίνεται η κατάσταση άλλαξε αμέσως μετά τα πρώτα εμφανή σημάδια της οικονομικής κρίσης στην αγορά. Τα πολυτελή και δαπανηρά οχήματα σιγά σιγά αποσύρθηκαν από τους δρόμους, ενώ οι ιδιοκτήτες τους υποχρεώθηκαν να τα αποχωριστούν και μάλιστα να τα πουλήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές.
Όπως αναφέρει και η εφημερίδα Δημοκρατία σε δημοσίευμα της μία Ferrari που αγοράστηκε 450.000 ευρώ πριν από λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη κατέληξε έπειτα από μόλις 3.000 χιλιόμετρα στο ταμπλό να πωληθεί σε αγοραστή από το εξωτερικό αντί 150.000 ευρώ.
Cayenne, που καινούργια πωλούταν αντί 150.000 ευρώ, τώρα από δεύτερο χέρι τιμάται 40.000 ευρώ, ενώ ανάλογα με την παλαιότητα του μοντέλου μπορεί αν τη βρει και κάτω από 15.000 ευρώ.
Μάλιστα οι νέοι αγοραστές των μεταχειρισμένων πολυτελών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη προέρχονται κυρίως από Γερμανία, Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !