Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ανέβασε την φωτογραφία σου και κέρδισε μια φανέλα της Εθνικής!

Ανέβασε την φωτογραφία σου και κέρδισε μια φανέλα της Εθνικής!
Με το σύνθημα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική», η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, υποστηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους παίκτες μας στη μεγάλη προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή έχει ξεκινήσει και η Amstel βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της ομάδας, προσφέροντας σε όλους μας τη δυνατότητα να τη στηρίξουμε στους κρίσιμους αγώνες που έχει μπροστά της.
Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στο site www.amstel.gr, η Amstel μας προσκαλεί να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας για να μπούμε στην επίσημη εμφάνιση προπονήσεων της Εθνικής! Με τον τρόπο αυτό, οι εμφανίσεις των παικτών μας θα γεμίσουν με χιλιάδες φωτογραφίες Ελλήνων και όλοι μας θα έχουμε τη δυνατότητα να «ταξιδέψουμε» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για να δώσουμε δύναμη στους αθλητές μας!
Η χορηγία της Εθνικής Ομάδας από την Amstel, καθώς και η διαδικτυακή ενέργεια στο www.amstel.gr, επικοινωνούνται μέσα από τη νέα καμπάνια της μάρκας, με κεντρικό μήνυμα  «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική». Το πρώτο από τα spot που συνθέτουν την επικοινωνιακή καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα.
Με πρωταγωνιστές τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας (Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιάννης Φετφατζίδης) το νέο τηλεοπτικό spot μάς μεταφέρει σε ένα γήπεδο με άδειες κερκίδες, στο οποίο παραδόξως ακούγονται δυνατά τα συνθήματα των Ελλήνων φιλάθλων. Η απορία των παικτών για την προέλευση των συνθημάτων, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής προπόνησης, λύνεται όταν συνειδητοποιούν ότι οι φωνές που ακούγονται ρυθμικά προέρχονται από τις εμφανίσεις τους, στις οποίες υπάρχουν οι φωτογραφίες χιλιάδων Ελλήνων.
Η νέα καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική» μας υπενθυμίζει ότι η εμψύχωση των παικτών μας είναι ευθύνη όλων μας.
Γιατί η μεγαλύτερη νίκη είναι να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !