Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών στο Πεύκη - Περαμαϊκός



Μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών στο Πεύκη - Περαμαϊκός
Σκηνές απίστευτης βίας με συγκρούσεις... σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών, μαχαιρώματα και φωτιές στο γήπεδο της Πεύκης, με απολογισμό τέσσερις τραυματίες, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Πεύκη και τον Περαμαϊκό, για την άνοδο στη Δ' Εθνική. Ολα ξεκίνησαν στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Περαμαϊκός μείωσε σε 2-1. Αμέσως μετά έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο κουκουλοφόροι, οι οποίοι εισέβαλαν στην εξέδρα κρατώντας στιλέτα, καδρόνια και λοστούς και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Περαμαϊκού. Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα, ανάμεσα στις δύο πλευρές με αποτέλεσμα τρία άτομα να μαχαιρωθούν, ενώ υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας, όλοι απ' την πλευρά των οπαδών της ομάδας του Περάματος.
Αμέσως μετά την επίθεση οι κρανιοφόροι αποχώρησαν, για να συνεχιστούν για λίγα λεπτά οι μάχες έξω από το γήπεδο. Μάλιστα, εκεί προχώρησαν οι οπαδοί και σε ανταλλαγή φωτοβολίδων, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα δέντρα. Οι άνθρωποι του Περαμαϊκού κατηγορούν την αστυνομία για τη μη λήψη ουσιαστικών μέτρων ασφάλειας, αφού στο γήπεδο υπήρχαν μόνο πέντε αστυνομικοί, ενώ η διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε στο χώρο των επεισοδίων όταν πλέον οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Τους παρασχέθηκαν ήδη οι πρώτες βοήθειες και αναχώρησαν για τα σπίτια τους.

onsports.gr 


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !