Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ποιόν προορισμό ψήφισε το Lonely Planet ως τοπ για το 2012;



Ποιον προορισμο ψηφισε το Lonely Planet ως τοπ για το 2012;

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος οι εκδόσεις Lonely Planet κυκλοφόρησαν τον οδηγό «Best In Travel» επιλέγοντας τους 10 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τη χρονιά που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.
H λίστα του Lonely Planet δίνει την τάση για της hot επιλογές της νέας χρονιάς και γίνεται ανάρπαστη κάθε χρόνο από τους ταξιδιώτες που ψάχνουν το διαφορετικό. Η φετινή έκδοση φέρνει μια μεγάλη καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά ζητήθηκε η γνώμη του κοινού για τη διαμόρφωση του Top 10. Τα αποτελέσματα έκρυβαν τις δικές τους εκπλήξεις...
Μετά από 3.000 ψήφους και μέσα από εκατοντάδες υποψήφιες χώρες και πόλεις, οι μεγάλοι κερδισμένοι του «Best in Travel Readers' Choice Αward» για το 2012 είναι η Ισλανδία και το Ρέικιαβικ, καταγράφοντας «διπλή νίκη». Και η χώρα και η πρωτεύουσα βρίσκονται στην κορυφή των δύο λιστών για χώρες και πόλεις αντίστοιχα.
Γνωστή για τα ηφαίστεια, τους θερμούς πήδακες νερού και τα άγρια τοπία της, η Ισλανδία κάνει τα τελευταία χρόνια μια δυναμική είσοδο στη λίστα των ανερχόμενων τουριστικών προορισμών. Μάλιστα το Ρέικιαβικ έχει γίνει διάσημο για τα café του και τη ζωντανή νυχτερινή του ζωή, ενώ η πόλη αναπτύσσεται με μέτρο και ανθρώπινες διαστάσεις.

Oι δέκα πόλεις προορισμοί για το 2012 είναι οι εξής:
1. Ρέικιαβικ
2. Λισαβόνα
3. Κωνσταντινούπολη
4. Βαρκελώνη
5. Λονδίνο
6. Βερολίνο
7. Μπανγκόκ
8. Ρίο ντε Τζανέιρο
9. Νέα Υόρκη
10. Πουέμπλα
Οι δέκα χώρες προορισμοί για το 2012 είναι οι εξής:
1. Ισλανδία
2. Ιταλία
3. Ινδία
4. Φιλιππίνες
5. Τουρκία
6. Κολομβία
7. Ηνωμένο Βασίλειο
8. Σλοβενία
9. ΗΠΑ
10. Μεξικό
 travelstyle

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !