Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Φοβερά ταπεινωτικό βίντεο

ierosagon383 200x111 Φοβερά ταπεινωτικό βίντεο: Φυλή έχει γίνει αξιοθέατο για τουρίστες και τους φέρονται σαν ζώα για λίγη τροφή! Φυλή έχει γίνει αξιοθέατο για τουρίστες και τους φέρονται σαν ζώα για λίγη τροφή!

Μια φυλή στα νησιά Andaman αποτελούν… αξιοθέατο για τους τουρίστες. Κάνουν ουρές τα αυτοκίνητα, για να τους δουν εν έτη 2012!
Πρόκειται για την φυλή Jarawa, βόρεια του Ισημερινού, στον Ινδικό Ωκεανό, η οποία «ανακαλύφθηκε» για πρώτη φορά στα τέλη του 90. Τότε ήταν η πρώτη επαφή του πληθυσμού της με τον «έξω» κόσμο.
Από τότε λοιπόν έχουν γίνει αξιοθέατο για τους επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι τους πετάνε μπανάνες και μπισκότα, όπως στα ζώα, απαιτώντας από αυτούς να χορεύουν.
Κανονικά οι άνθρωποι αυτοί θα έπρεπε να προστατεύονται από το κράτος, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Στην είσοδο του χωριού της φυλής υπάρχει πινακίδα που λέει: «Μην τους δίνετε τροφή, μην τους βγάζετε φωτογραφία». Όμως οι τουρίστες έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν τα ταξιδιωτικά γκρουπάκια που τους κάνουν βόλτα στο σημείο!
Το γεγονός έχει προκαλέσει την οργή των οργανώσεων για την προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων, που ωρύονται ότι δεν είναι δυνατόν να φερόμαστε στους συνανθρώπους μας χειρότερα από ότι στα ζώα για μια μπανάνα και ένα μπισκότο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !