Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Μια μέρα χωρίς παντελόνια στο μετρό

Ποιος χρειάζεται παντελόνι; Χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης και όχι μόνο αναζήτησαν την απάντηση στο ερώτημα. Μια παγκόσμια φάρσα, που ακόμα δεν την βρίσκουμε αστεία στην Ελλάδα.Χιλιάδες κάτοικοι της Νέας Υόρκης κυκλοφόρησαν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου χωρίς παντελόνι στο μετρό, λαμβάνοντας μέρος με χιούμορ σε μια παγκόσμια φάρσα της Οργάνωσης Improv Everywhere.

Αυτή ήταν η 11η επέτειος της ετήσιας βόλτας χωρίς παντελόνι στο μετρό και το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να μην φορέσεις παντελόνι και να προσπαθήσεις να νιώθεις άνετα με αυτό.


Οι συμμετέχοντες καλούνταν να κάνουν σαν να μην τρέχει τίποτα και εκτός από την Νέα Υόρκη, πόλεις όπως το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη, το Μεξικό και η Μαδρίτη έλαβαν μέρος.

Στο Λονδίνο το event ονομάστηκε "No Trousers Tube Ride" και 150 τολμηροί χωρίστηκαν χρησιμοποιώντας διαφορετικές γραμμές.Στην Κωνσταντινούπολη ένα ζευγάρι διαβάζει περιμένοντας το δικό του τρένο.Ένας μοναχικός fan στο Μεξικό που πολλοί άλλοι προσπαθούν να κάνουν ότι δεν βλέπουν.Στη Μαδρίτη, η αφετηρία της πλάκας έπρεπε να αλλάξει, καθώς οι αστυνομικοί δεν το βρήκαν καθόλου αστείο.Το Improv Everywhere γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη το 2001. Η ιδέα ήταν να φτιαχτούν γκρουπ ώστε να γίνονται πλάκες. Φέτος, η πρόσκληση έγινε μέσω facebook και αμέσως 6.500 την αποδέχθηκαν.

Το κάνουμε και στην Αθήνα του χρόνου ή ντρέπεστε;

http://www.cosmo.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !