Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Κατερίνα Λέχου«Αν είχα παντρευτεί, θα είχα καταστρέψει τη ζωή μου»

«Αν είχα παντρευτεί, θα είχα καταστρέψει τη ζωή μου»

Για τη ζωή της αλλά και για τη θέση που έχει το ενδεχόμενο ενός γάμου στη ζωή της μίλησε η Κατερίνα Λέχου, στο ένθετο «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η ηθοποιός εξήγησε: «Ήθελα να έχω μια γωνιά δική μου και την έφτιαχνα παντού. Ακόμα και στο πρώτο μας σπίτι στα Ιλίσια, όπου υπήρχε ένα μικρό δωμάτιο σαν αποθηκάκι, είχα φτιάξει το κρεβάτι μου και το κουζινάκι μου λέγοντας στη μαμά μου: “Εδώ θα είναι το δωμάτιό μου!”. Είμαι μοναχική και θέλω τον χώρο μου. Ακόμα και σήμερα το ίδιο συμβαίνει. Θέλω κάποιες ώρες αποκλειστικά δικές μου.
Ένα άβατο».

Όσο για το γεγονός πως δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα, τόνισε: «Δεν το μετάνιωσα γιατί δεν ήταν τα κατάλληλα πρόσωπα. Αν το είχα κάνει, θα είχα καταστρέψει τη ζωή μου. Δεν ήθελα να παντρευτώ κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος αλλά η συντροφικότητα. Ο γάμος τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει κακοποιηθεί και οι άνθρωποι χωρίζουν για πλάκα. Έπαθα μια άρνηση, είναι και οι μνήμες με τα παιδικά μου βιώματα. Όσο για τα παιδιά, τα λατρεύω. Μπορεί στο παρελθόν να φοβόμουν. Τώρα, απλώς δεν το σκέφτομαι. Τα παιδιά πρέπει να τα τρέχεις εσύ, όχι κάποια νταντά. Πάντως, δεν μου έχει έρθει η επιθυμία του γάμου ή του παιδιού».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !