Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε αλλά δεν έπιασε το σταυρό


Ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε αλλά δεν έπιασε το σταυρόΚάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες και με όλες τις πρωινές εκπομπές να έχουν ζωντανή σύνδεση...
ο δήμαρχος Στυλίδας βούτηξε στα κρύα νερά αλλά δε κατάφερε να πιάσει τον σταυρό.
Αν και άρρωστος όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το τόλμησε. Μια αλλαγή όμως στη φορά του καϊκιού "Αετός" στο οποίο περίμενε ο Απόστολος Γκλέτσος και οι συντοπίτες του από τη Στυλίδα για να βουτήξουν να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό των Θεοφανείων, άλλαξε τα πλάνα των καναλιών που περίμεναν από νωρίς το πρωί για να καταγράψουν το γεγονός της χρονιάς όπως σίγουρα καταγράφηκε.

Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, έκρυψαν την βουτιά του δημάρχου, αλλά ευτυχώς, το πλεούμενο απομακρύνθηκε εγκαίρως και είδαμε τη "μάχη" των κολυμβητών για το σταυρό. Ο Απόστολος Γκλέτσος φορώντας ειδική φόρμα έδωσε όλο του τον εαυτό αλλά δε τα κατάφερε.

Ούτε με την πρώτη, ούτε με την δεύτερη, αλλά τα κατάφερε την τρίτη φορά . Ο μητροπολίτης τον αποθέωσε μετά το τέλος της διαδικασίας που είχε αρκετούς τολμηρούς και ο δημοφιλής δήμαρχος δήλωσε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά και σε ζωντανή διακαναλική σύνδεση σε Φερεντίνο και Λιάγκα.

"Ήταν ΛΟΚ εμπειρία! Για όσο είμαι δήμαρχος θα πηδάω για το σταυρό"! Παλικάρι και πάντα στην πρώτη γραμμή ο πρώην ηθοποιός και πλέον πολιτικός της Στυλίδας.

queen.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !