Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ψάρεψε σκύλο που είχε βουτήξει στη θάλασσα!

Ο Μπάρνεϊ, το χαριτωμένο τετράποδο, συνόδευε την ιδιοκτήτρια του στο jogging της, όταν ένας 22χρονος μεθυσμένος οδηγός, έπεσε πάνω της τραυματίζοντας την θανάσιμα.
ierosagon388 200x111 VIDEO: Ψάρεψε σκύλο που είχε βουτήξει στη θάλασσα!
Ο σκύλος της, τα «έχασε» από το περιστατικό και άρχισε να τρέχει. Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια ήθελε απλά να εξαφανιστεί. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το σοκ που υπέστη ήταν τόσο μεγάλο, που έτρεξε, βούτηξε στην θάλασσα και άρχισε να κολυμπάει προς άγνωστη κατεύθυνση. Ούτε ο ίδιος δεν ήξερε που πήγαινε…
Για καλή του τύχη τον εντόπισε ένας ψαράς και τον πήρε. Ανέβασε το βίντεο με την διάσωση του στο youtube και οι δικοί του τον εντόπισαν.
«Ήταν τραυματισμένος και σοκαρισμένος. Νιώθω πολύ τυχερός που βρέθηκα εκεί, γιατί αλλιώς δεν θα γλίτωνε το σκυλί», λέει τώρα ψαράς, ο οποίος επέστρεψε τον σκύλο στο σύζυγο της άτυχης γυναίκας και στα τρία της παιδιά.
Η απίστευτη αυτή ιστορία είναι ένα μήνυμα σε όσους φέρονται στα ζώα σαν να μην έχουνε ψυχή… Σαν άνθρωπος αντέδρασε στον χαμό της αγαπημένης του ιδιοκτήτριας ο Μπάρνεϊ, ο οποίος τελικά είχε τρομερή τύχη: Και σώθηκε και γύρισε σπίτι του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !