Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ζητιάνα φορούσε ρούχα... θησαυρό

ηλικιωμένη ζητιάνα, λεφτά, χρήματα, νοσοκομείο, δεσμίδες ευρώ, εξετάσεις, αστυνο
Μια ηλικιωμένη ζητιάνα που τριγυρνούσε στους δρόμους της Κορίνθου τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε τελικά πως δεν είχε και τόσο ανάγκη από τη βοήθεια των περαστικών.
Ένας πόνος στο στήθος την ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όταν όμως της ζητήθηκε να βγάλει κάποια από τα ρούχα που φορούσε, έγινε αντιληπτό από τους έκπληκτους γιατρούς ότι υπήρχαν ραμμένα στις φόδρες χαρτονομίσματα και μάλιστα δεσμίδες ολόκληρές των 50 και 100 ευρώ.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έγινε σαφές ότι το συνολικό ποσό προσέγγιζε τα 45.000 ευρώ. Η γριά γυναίκα, παρά την ηλικία της και την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της, ξεκαθάρισε στους άναυδους αστυνομικούς ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να καταλήξουν σε συγγενείς της αυτά τα χρήματα.
Μετά τις εξετάσεις παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ τα χρήματα κρατήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.
 iefimerida

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !